Ми зібрали для вас всі борцівські новини березня з усіх куточків України

Велике інтерв’ю про Кубок світу

Рідне місто вшанувало сестер Винник

Сестер-медалісток, Соломію та Марю Винник, які вибороли «золото» та «бронзу» на змаганнях із вільної боротьби в Бухаресті, привітав чернівецький міський голова Роман Клічук.

«Сьогодні мав нагоду зустрітися з нашими борчинями Марією та Соломією Винник!

Чернівчанки посіли призові місця на змаганнях з вільної боротьби, які відбулися в Бухаресті! Соломія здобула “золото”, а її сестра Марія – “бронзу”. Дівчата заявили на весь світ, що ми непереможні і нагадуємо про Україну щодня.

Вітаю переможниць, тренера Сергія Одинака та родину з крутим результатом. Чернівці горді вами», – заявив міський голова під час вручення відзнак Чернівецької міської ради прекрасним юним спортсменкам.

Медалі з Італії

З 11 по 12 березня у красивому курортному місті К’яварі (Італія) пройшли змагання міжнародного турніру з вільної боротьби серед юнаків та юніорів «21 GRAND PRIX CITTA’DI CHIAVARI ». В змаганнях взяли участь 180 учасників з 25 команд, які представляли: Німеччину, Францію, Хорватію, Угорщину, Італію та команду Рокитне (УКРАЇНА)!


Змагання були особисто-командними. Відмінні результати показали наші найменші орли.
Серед юнаків віком до 13 років (U-13) рокитнівські хлопці виграли у всіх команд-суперників і здобули ПЕРШЕ місце! Юнаки до 15 років (U-15) – сьоме. Дівчата фінішували восьмими в команді. В підсумку ми ТРЕТІ! Один із кубків турніру їде в Рокитне! Це хороший результат.


Особисті змагання. ДІВЧАТА.
У ваговій категорії до 36 кілограмів Олена Бондар здобуває срібну нагороду!


Борівчанка Софія Кляпка отримує бронзу і впрше в історії села Борове його спортсмен везе додому медаль міжнародних змагань!
ЮНАКИ. Вагова категорія до 30 кілограмів.
Тихон Лопуга вперше на міджнародному килимі перемагає чотирьох суперників кладучи їх на лопатки і стає ЧЕМПІОНОМ!


Його результат впевнено повторює Тимофій Ковальчук переконливо перемігши всіх суперниківу у ваговій категорії до 34 кілограмів!
У ваговій категорії до 38 кілограмів Тимур Свиридович трохи не дотягнув до чемпіонства виборовши срібну нагороду. Тут така історія, Тимур дуже добре бореться за кордоном. Куди не поїде, скрізь завоює медаль. Так, як він завжди наймолодший борець у ваговій категорії, то поки що чемпіоном стати не дають. Все попереду!
У найважчій ваговій категорії до 68 кілограмів чемпіоном стає наш Ілля Богданець!



Його товариш Руслан Фуркалюк став чемпіоном у ваговій категорії до 75 кілограмів.
Тепер про наших друзів з Італії. Нам влаштували просто шикарний прийом. Рокитнівчани, борці та їх мами, були забезпечені безкоштовним харчуванням та проживанням в одному з найдорожчих курортних міст Італії. З нами було проведено просто грандіозні екскурсії в древньому місті мореплавців Генуї та красивому курортному місті К’яварі. А екскурсія в одному з найкращих океонаріусів світу всіх просто вразила.
І на пам’ять про турнір президент борцівськго клубу «Chiavari Ring» пан Stefano Braschi подарував наших хлопцям велику сумку з новенькими борцівськими костюмами та футболками.
Окрема подяка чемпіону Всеукраїнського рокитнівського турніру «Кубок козаків», вихованцю полтавської школи вільної боротьби Андрію Лиходію . Проживаючи в Італії він не забув рокитнівський борцівський килим, і зробив все для того, щоб рокитнівчани побували в Італії.

Безмежна вдячність бійцям і командирам Збройних Сил України за мужність та героїзм в обороні рідного народу!

Відмінний виступ рокитнівчан! Просто молодці! Працюємо далі.

Відзвітував про успіхи українських борців тренер та рефері Іван Парчук

Чемпіонат у Луцьку

У Луцьку відбулися змагання з вільної боротьби серед кадетів, юнаків та дівчат. У турнірі взяли участь спортсмени з різних куточків Волині. Також приїхали гості з інших областей.

Шоуріл з турніру на Рівненщині

Джерела: http://www.golos.com.ua/