Вчора в Олімпійському дому відбулось підписання важливої угоди про співробітництво в антидопінговій сфері з Асоціацією спортивної боротьби України.

Підписуючи угоду перший віце-президент Едуард Прощук зазначив: “Колеги з НАДЦ працюють, щоб наші спортсмени та їх команди були проінформовані щодо загроз та серйозних наслідків, які тягне за собою використання допінгу.

Наша Асоціація теж працюватиме над власними антидопінговими програмами, призначенням уповноважених з антидопінгової роботи, регулярним проведенням освітніх антидопінгових заходів тощо – все, щоб створити умови для розвитку українських борців в чистому спорті. Вдячний директору НАДЦ Сергію Попику”

Антидопінговий комітет високо оцінив таку позицію. «Ми високо цінуємо налаштованість та готовність керівників Асоціації спортивної боротьби України взаємодіяти в антидопінговій роботі. Розробка та затвердження власних антидопінгових програм, призначення уповноважених з антидопінгової роботи, регулярне проведення освітніх антидопінгових заходів, обмін інформацією – забезпечать створення умов, необхідних для високих результатів і перемог  українських борців», – наголосив директор НАДЦ Сергій Попик.