Українські борці вирушають до Баку, щоб здобути Олімпійські путівки!

Сьогодні на Олімпійську Базу Конча-Заспа завітали Президент Асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко , Перший віце-президент АСБУ, народний депутат Едуард Прощук та Президент НОК Вадим Гутцайт.

Керівництво Асоціації побажало спортсменам успіхів на ліцензійному турнірі. Віримо, що Україна буде представлена на Олімпіаді в Парижі у всіх вагових категоріях та здобуде медалі найвищого ґатунку.

“Ми пишаємось кожним із наших борців та борчинь, ви завжди гідно представляєте нашу країну на міжнародній арені. Впевнений у ваших силах і цього разу! – зазначив Президент АСБУ Юрій Копитко. – Щиро дякую Андрій Крилюк за те, що кожного разу радо приймаєте українських спортсменів в Олімпійському навчально-спортивному центрі «Конча Заспа».

“Вболіваємо та віримо у сили наших борців та борчинь – написав на своїй сторінці у фейсбук Едуард Прощук. – Дякую усім тренерам за підготовку та підтримку спортсменів!

Вірю, що наші спортсмени вкотре на міжнародній арені продемонструють силу та впевненість на килимі й покажуть незламність своєї держави. Успіхів та перемог!”