Сьогодні згідно календаря День державного Прапора. Але в умовах війни жовто-блакитний стяг став для українців щоденною опорою, підтримкою та символом майбутньої Великої Перемоги!

Для спортсменів прапор завжди був складовою перемоги, адже лише переможець має право пробігти коло по килиму зі своїм рідним прапором. І лише на честь чемпіона лунає гімн країни та піднімається державний прапор у всіх куточках світу. Цього року борці та борчині здобули чимало нагород і наш український прапор неоднаразхово підіймався на чемпіонатах різних рівнів.

Жовтий та блакитний кольори набули значущості для цілого світу, адже це кольори Свободи, Мужності та Непохистності. Саме під цими кольорами мужні українські воїни боронять свою рідну землю від російських загарбників. Жовтро-блакитний стяг став символом опору для українців, котрі опинились у тимчасовій окупації. Попри всю небезпеку з перших днів війни мирні мешканці виходили з прапором Україні на зучтріч російським військам, демонструючи що їм не потрібен “рузкій мір”. Слово патріот також набуло нових фарб, адже тепер громадяни доводять свій патріотизм не словами, а справами. Військові, волонтери, медики, кухарі, бізнесмени, прості громадяни всі сьогодні працюють заради нашої Великої Перемоги! Заради того, щоб українській прапор майорів над кожною міською чи сільської радою, від Луганська до Чернівців, від Сімферополя до Чернігова.

Слава Україні, Героям Слава!