Сьогодні український народ вшановує своїх захисників, тих хто боронить нашу землю від російських загарбників, тих хто ціною життя відвойовує кожен метр захопленої ворогом землі, тих хто цілодобово пильнує небо, щоб вберегти українські родини від ворожих ракет.

Козаки не випадково обрали своїм головним святом 14 жовтня, адже свято Покрови символізує захист самої Богоодриці, яка стала покровителькою українського війська. В цей день також було створено Українську повстанську Армію, яка боролася з більшовиками під час другої світової війни. В цій даті сила традицій, нерозривного зв’язку поколінь та генетичної пам’яті. Вже майже п`ять століть українці боронять свою землю від московської орди, виборюють свою незалежність та право господарювати у власному домі. Зараз на нашій землі триває справжня Вітчизяна війна і саме зараз в нас є шанс остаточно здолати московську гідру, відрубати російському змію всі голови, аби хоча б діти наших дітей більше не чули сирен та вибухів. Ми вирімо в Перемогу, адже Правда на нашому боці і нас захищають справжні патріоти, мужні та щирі люди. Чоловіки та жінки у військовій формі стали справжніми супергероями, героями, які ходять серед нас. І саме тому кожен українець, котрий зараз не на фронті докладає зусиль аби підтримати військо на волонтерському фронті.

Шановні захисники України! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Ми віримо в Збройні сили України, віримо в Перемогу та Україну!