Ми зібрали для вас борцівські новини з усієї України.

Якщо хочете бачити новини свого міста в нашій рубриці, надсилайте новини на asbuwrestling@gmail.com

У Львові відзначили борчинь

У Львівській ОВА відзначили наших землячок, які стали віцечемпіонками на чемпіонаті Європи з вільної боротьби. Це Юлія Ткач, Алла Белінська та Оксана Лівач.

Очільник Львівщини повідомив, що у змаганнях взяли участь близько 500 спортсменів та спортсменок з 38 країн.

«Дорогі спортсменки, завдяки вам у кожній державі Європи люди ще раз почули, що в Україні не лише сильні та сміливі захисники й захисниці, а й талановиті і професійні борчині.

Дякую, що не даєте жодним тривогам збити вас з головного шляху – шляху до чемпіонства. Дякую вашим рідним, які розгледіли ваш потенціал і відвели у правильну секцію. Дякую вашим наставникам. Ми пишаємось та надихаємось вами», – очільник.

Кубок ХОЦФВУМ

У Хмельницькому відбувся турнір з вільної боротьби на Кубок обласного центру фізичного виховання учнівської молоді.

Ігора Никифорука відзначили на батьківщині

«На змаганнях потрібно виступати так, щоб потім сміливо дивитись в очі воїнам ЗСУ», – Ігор Никифорук
Про підготовку до змагань, самі змагання та що додає сил тренуватись далі Майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби Ігор Никифорук розповів під час пресконференції за підсумками виступів прикарпатських спортсменів на міжнародній арені.


Прес-конференція відбулася за участі Віце-президента Асоціації спортивної боротьби України, народного депутата України Едуарда Прощука, а також начальника Управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківська обласна державна адміністрація Oреста Оклієвича.
«Продовжувати жити, тренуватись та брати участь у змаганнях ми можемо завдяки нашим Захисникам та Захисницям, які ризикуючи життям боронять країну. Тому, я вважаю, що виступати на змаганнях потрібно так, щоб потім сміливо дивитися в очі воїнам», – сказав спортсмен.

Від імені Світлани Онищук Голова Івано-Франківської ОВА привітав спортсмена зі здобуттям бронзової нагороди на Чемпіонаті Європи, що відбувся в квітні у Загребі, та подякував за те, що своєю титанічною працею гідно представляє Івано-Франківщину та Україну на міжнародній арені.

Джерело: Львівська, Івано-Франківська ОДА