Наразі наші талановиті спортсменки проходять спільний тренувальний збір з командою Японії, у престижному університеті Шикагган в мальовничому японському місті Обу. Але що робить цей табір справді унікальним і особливим?


Цей табір виходить за рамки звичайних тренувань; це можливість для наших українських спортсменів брати участь у різноманітних соціальних заходах, популяризуючи любов до боротьби, проливаючи світло на поточну ситуацію в Україні та ділячись своїми дивовижними історіями, щоб розширити можливості та надихнути колег-спортсменів та молодь.


Нашим спортсменам не чужа біда, адже вони стикаються зі значними труднощами, пов’язаними з війною. Майбутнє може здативатися невизначеним, але Українська Асоціація спортивної Боротьби вирішила застосувати зовсім інший підхід, який базується на єдності та спирається на непохитну підтримку наших партнерів.


Завдяки своїй присутності та участі в громадських заходах наші спортсмени не просто популяризують боротьбу. Вони прагнуть бути послами надії, стійкості та рішучості, нагадуючи всім нам, що навіть перед обличчям труднощів можна досянути своїх мрій.


Невпинно тренуючись на килимах, наші спортсмени несуть надії та прагнення нації, слугуючи символом сили та мужності. Їхня подорож до Японії служить нагадуванням про те, що спорт може подолати розриви, зламати бар’єри та надихнути на позитивні зміни.


Давайте підтримаємо їхню справу, підсилимо їхні голоси та разом створимо світ, де сила спорту виходить за межі та будує світле майбутнє для всіх.

Джерело: фб Андрія Воронцова