Жіноча збірна України з боротьби на чолі з Володимиром Євоновим зараз проходить навчально-тренувальний збір в японському місті Наґоя.

Збірна вирушила до країни сонця, що сходить на запрошення пані Томоко Сато з Університету Шіґакан. Зараз дві найсильніші команди світу разом тренуються на одному килимі та готуються до ліцензійного чемпіонату світу.

Поїздка стала можливою завдяки зусиллям команди Асоціації спортивної боротьби України, підтримки Міністерство молоді та спорту України та гостинності Університету Шіґакан.

Про перебування збірної України на зборах у Японії у коментарі Kamp-Sport розповіла відома українська борчиня Юлія Ткач:

“Зараз ми на тренувальному зборі, нашу збірну прийняв Університет Шіґакан. Щодня маємо по два тренування: перше розпочинається о 6:30, друге – о 16:30. Між тренуваннями ми відвідуємо різні заходи. Наприклад, були на зустрічі із мером міста Обу, а також із дітками з дитячого садочку, беручи участь у їхньому святі. Ще будемо мати декілька зустрічей із студентами університету, в якому ми тренуємось.

Хочеться зазначити, що ми постійно розповідаємо про ситуацію в нашій країні, доносимо людям правду про війну, а також про наші тренування”, – розповіла Юлія Ткач.

Дежрело: Kamp-Sport