Ввечері 5 березня, у сербському Нові Сад, на Чемпіонаті Європи зі спортивної боротьби 2019, були розіграні перші п’ять комплектів нагород вагових категоріях – до 55, 63, 77, 87, 130 кг. Боротьба була захоплюючою і цікавою.
На жаль, українська збірна залишилась сьогодні без медалей. Ближче за всіх до п’єдисталу був Олександр Грушин (63), який змагався за бронзу з представником Туреччини. Однак в запеклій боротьбі українець поступився своєму опонентові.

За кількістю нагород наразі лідирує збірна Грузії, в скарбничці якої вже 4 золота і одна бронза.

Повні результати Чемпіонату Європи з греко-римської боротьби U23  у вагових категоріях 55, 63, 77, 87, 130 кг) дивіться тут:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити [626.27 KB]

Останній день Чемпіонату Європи виявився успішним для нашої збірної. За бронзові нагороди змагалися одразу три українця. Жора Абовян (60), на жаль, у малому фіналі програв представнику Болгарії.

Артур Політаєв (67) достроково переміг борця з Молдови. А Владлен Козлюк (97) здивував нас потужною боротьбою із самого початку сутички і вже через хвилину поклав на лопатки азербайджанського спортсмена. Це туше через зачеп ногою не зарахували, однак вже за кілька секунд після відновлення поєдинку українець повторив свій тріумф і впевнено притис азербайджанця спиною до килима!

В результаті, маємо дві бронзові нагороди, два п’ятих місця і п’яту позицію загальнокомандного рейтингу! Вітаємо спортсменів та тренерів!

Повні результати Чемпіонату Європи з греко-римської боротьби U23  у вагових категоріях 60, 67, 72, 82, 97 кг дивіться тут:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Завантажити [766.86 KB]