В Україні вже стало доброю традицією у другу суботу вересня відзначати день, що уособлює в собі головні принципи та ідеали здорового способу життя – День фізичної культури і спорту. Тож, 12 вересня, дотримуючись умов адаптивного карантину, поціновувачів спорту на святкування зібрав і НСК «Олімпійський».

Своє вітання учасникам свята адресували президент Національного олімпійського комітету, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка, Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, державний секретар КМУ Олександр Ярема, перший заступник голови Комітету з питань молоді і спорту ВРУ, срібний призер Олімпійських ігор з боротьби Жан Беленюк. Серед почесних гостей був і борець вільник – срібний призер Олімпіади Валерій Андрійцев. 

А вже у неділю троє борців вільників Валерій Андрійцев, Ілля Арчайя та Олексій Щербак провели Олімпійський урок для особливих діток з «Sunrise Centre». Хлопці познайомили дітей з таким прекрасним видом спорту, як вільна боротьба. Атмосфера та емоції в залі були просто невимовні.