Асоціація спортивної боротьби України розпочинає співпрацю з лабораторією “VO2max ДокосМедікал”

Спортивна лабораторія функціональної діагностики “VO2max ДокосМедікал” – це новий рівень контролю і корекції тренувального процесу як для спортсменів, так і тих, для кого фітнес – стиль життя. Профілюючою діяльністю лабораторії є послуги з комплексного функціонального тестування спортсменів. Тут  Ви можете дізнатися свій МПК (VO2max), поріг анаеробного обміну (ПАНО, AT), фактори, що обмежують працездатність, розрахувати зони інтенсивності навантаження, отримати розгорнуту інформацію про біохімічні властивості крові. Кожен спортсмен знайде щось корисне для себе …

Вже завтра  Завідувач лабораторією “VO2max ДокосМедікал”, спеціаліст по функціональному тестування та підготовці спортсменів Ткаченко Володимир Сергійович прочитає лекцію на семінарі для тренерів з жіночої боротьби на тему: «Практичне використання результатів комплексного функціонального тестування.»

Розроблена авторська методика обстеження спортсмена дозволяє не просто визначити МПК, ПАНО, профіль потужності, а й точно визначити помилки в побудові тренувального процесу, сильні і слабкі сторони спортсмена, які могли бути не очевидні тренерам; початкові ознаки перетренованості, ознаки досягнення атлетом свого індивідуального максимуму. Завдяки авторській методиці можна спланувати тренувальний процес з урахуванням всіх індивідуальних особливостей спортсмена. В комплексне функціональне тестування на велостанку або на біговій доріжці входить: електрокардіографія всього періоду тестування, математичний аналіз R-R інтервалів, сегментарний аналіз складу тіла, спірометрія, ергоспірометрія і газоаналізу. Спортивне тестування проводиться під постійним наглядом лікаря-кардіолога. Висновок по медичній частині тестування видають висококваліфіковані лікарі-кардіологи і спортивні лікарі клініки «Докос медікал».

Більше на сайті  vo2maxlab.in.ua