Аліна Бережна (Махиня) після тривалої перерви повернулася на килим та одразу здобула срібну медаль у новій для себе вазі 72 кг.

Стартувавши в чвертьфіналі титулована українка пройшла далі, оскільки спортсменка з Казахстану не з’явилася. А в півфіналі перемогла китаянку Ян Чучу, яка вже встигла здобути чимало перемог на молодіжних змаганнях – а саме золото та срібло юнацького чемпіонату Азії, а також бронзу молодіжного чемпіонату світу.

У фіналі Аліна зустрілася з турецькою борчинею Тусе Босун – двічі чемпіонкою Європи U23 та чемпіонка світу U23, а також володаркою бронзи дорослого чемпіонату світу та переможницею багатьох міжнародних турнірів (двічі чемпіонкою Дан Колов). В напруженій сутичці Аліна поступилася з рахунком 6:4 і здобула срібло престижного турніру.

Сітка сутичок – результати FW – 72 kg

Володимир Буруков здобув бронзову нагороду у вазі 61 кг.

В першій сутичці Володимир переміг борця з Індії, проте в чвертьфіналі поступився іншому індійському спортсмену.

Зважаючи на те, що Sandeep Tomar вийшов до фіналу у Володимир отримав шанс на втіху і скористався ним показавши красиву перемогу 10:0 над господарем килима Стефаном Івановим.

Бронзовий фінал видався непростим, адже суперник з Туреччини також розраховував на медаль, проте Володимир продемонстрував характер та вирвав перемогу.

Сітка сутичок та результати FS -61 kg

Вітаємо спортсменів та тренерський штаб!

Стежимо за відео та результатами турніру ТУТ