Жіноча та чоловіча команди з вільної боротьби були в повній бойовій готовності. В чоловіків контрольні сутички відбулись у вівторок, а буквально вчора зранку на фінішну пряму вийшли дівчата.

“Мені дуже шкода, що ліцензійні турніри відтермінували. Дівчата зараз вийшли на пік форми і буди готові здобувати ліцензії. – говорить наставник жіночої збірної Володимир Євонов. –  Оскількі точні дати турнірів не озвучені, ми не можемо зараз говорити, про склад команди. Тепер дуже важливо, аби тривали навчально-тренувальні збори, щоб в спортсменок був спаринг та можливість активно готуватись. І вже тоді, коли ми будемо знати точні дати проведення турнірів, будемо розуміти, хто поїде змагатись за олімпійські путівки.”

Головний тренер чоловічої збірної Григорій Данько також прикро вражений новинами: “Команда була готова, як ніколи. Хлопці підійшли до змагань у відмінній формі і дуже хотіли боротися. Звичайно зміна дат вплинула на настрій збірної. Зараз тренерська рада буде міркувати над системою відбору. На перший Європейський турнір їдуть вже заявлені спортсмені, тут змін не буде. А от на світовий турнір напевно вплинуть результати чемпіонату України.”