12 жовтня в селищі Рокитне  до дня Покрови пройшли  змагання  Всеукраїнського юнацького благодійного турніру на підтримку Збройних Сил України з вільної боротьби під назвою «Рокитнівська битва» присвячена пам’яті загиблого воїна Андрія Попка.

 В змаганнях взяло участь 10 команд, які представляли Волинську, Вінницьку, Житомирську, Київську та Рівненську області України.  На борцівський килим вийшло близько 100 юних борців.

Патріотичний турнір відкрив товариш Андрія Попка по борцівському килиму, видатний український борець, учасник трьох Олімпіад, бронзовий призер чемпіонатів світу та Європи Олександр Хоцянівський. Вони побажали юним борцям бути справжніми синами України, відважними, розумними та сильними яким був  захисник Украни, майстер спорту з вільної боротьби Андрій Попок

Юні спортсмени показали безкомпромісну, емоційну та красиву боротьбу!

Якби був встановлений приз за кращий поєдинок, то його безперечно по праву отримав би молодший син Андрія Попка – Данило! Юний рокитнівчанин виграв у свого суперника  насичений кидками поєдинок  з рахунком 25 : 12!!!

На думку учасників змагань, тренерів, суддів та глядачів турнір пройшов на досить високому організаційному рівні з просто шикарними призами.

За все це потрібно щиро подякувати людям, які внесли свій вклад в організацію та проведення турніру.  Значна сума благодійних внесків, які були зібрані на змаганнях уже передана в один з бойових батальйонів Збройних Сил України.

Ви можете завантажити повні результати турніру

Автор: Суддя національної категорії Іван Парчук (Рокитне)