Своїми враженнями від виступу на ліцензійному чемпіонаті світу з боротьби у сербському Белграді поділилась у коментарі Kamp-Sport бронзова призерка Ірина Коляденко. На світовій першості українська борчиня з Ірпеня також здобула першу ліцензію для України в спортивній боротьбі на Олімпійські ігри-2024 в Парижі (категорія до 62 кг).

«Враження після чемпіонату світу тільки хороші. Звичайно, я втомлена і виснажена морально, проте щаслива за свій результат, за олімпійську ліцензію. Навіть не мій результат, а команди, адже працювало багато людей – особливо тренер Володимир Яременко, який також витратив чимало сил та емоцій. Зараз відпочиватиму та відновлюватимусь кілька днів.

Сутичка з білорускою? Це був старт і доволі складний. Скажу, що мала надзвичайно великий стимул перемогти суперницю. Не могла віддати свою перемогу їй. Доклала значних зусиль, аби рефері наприкінці підняв саме мою руку.

У перший день мала три сутички, в наступний – дві. Найважчою видалась проти киргизки, яка вже стала втретє чемпіонкою світу. Поступилась їй на Олімпійській іграх сутичку за вихід у фінал. Не знаю, чого не вистачило зараз. Працювала до кінця, але не вдалося виграти. Я до усіх сутичок готувалась як до найскладніших. Дуже добре, що повертаюсь до України з нагородою», – розповіла Коляденко.

Джерело: https://kamp-sport.com/