30 вересня у спортивному комплексі КЗ «Борщівська дитячо-юнацька спортивна школа» на Тернопільщині відбувся відкритий турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, пам’яті полеглих у боях за Україну, за сприяння Борщівської міської ради та підтримки колишніх вихованців.

Перед початком турніру, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Захисників України, які загинули в боротьбі з російським агресором.

Всього в турнірі взяли участь більше 300 учасників, а саме з: Республіки Молдова, м. Вишнівця, м. Джурова, м. Збаража, м. Івано-Франківська, м. Калуша, м. Кам’янець-Подільського, м. Кельменців, м. Києва, м. Коломиї, м. Кутів, м.Львова, м. Рівного, м. Рокитного, м. Теребовлі, м. Тернополя, м. Українки, м.Чернівців, м.Хмельницького, м.Шумська, м. Харкова.

З вітальними словами до присутніх звернувся міський голова Ігор Чопик, який привітав учасників турніру, наголосив, що цей турнір є знаком шани та пам’яті наших загиблих воїнів-Героїв та побажав усім цікавих змагань, гарних вражень, Перемоги і Миру Україні.

Джерело: Борщивська міська рада