У Львові відбулось перше засідання Регіональної Ради розвитку Асоціації спортивної боротьби України.

Перед членами ради стоять непрості та амбітні завдання: розвиток регіональних осередків, популяризація спорту серед молоді, створення кращих умов для тренування та проведення турнірів на високому організаційному рівні. Очолив Раду Євген Ручка (Президент Федерації спортивної боротьби Харкова). Створення ради має на меті полегшити комунікацію між регіональними борцівськими осередками та керівництвом Асоціації спортивної боротьби. Адже чемпіони народжуються у провінції і саме на дитячих тренерах у маленьких містах лежить відповідальність привести талановитого спортсмена до лав Національної збірної.

“Згідно зі статутом, такі засідання повинні відбуватись мінімум раз на рік. – каже Президент АСБУ Юрій Копитко – Але впевнений, що ми збиратимемось частіше, аби обговорювати усі важливі питання, та для ефективнішої роботи Асоціації.”

“Обговорили шляхи й вектори розвитку різних видів боротьби, важливість підтримки напрямку дитячої боротьби й ряд інших нагальних питань. – написав на своїй сторінці в фейсбук народний депутат, Перший віце-Президент АСБУ Едуард Прощук. – Дієва зустріч. Дякую всім присутнім. Працюємо!”

Вже на першій зустрічі відчувалось, що представники обласних федерацій дійсно потребували такого формату комунікації. Тренери та спортивні ентузіасти могли особисто поспілкуватися з керівництвом Асоціації, розповісти про свої проблеми, поділитись планами для того, щоб в подальшому разом знайти рішення для нагальних питань.

Віримо, що спільними зусиллями ми зможемо більше. Працюємо заради Перемоги та нашого майбутнього!