27-й Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті тренера Богдана Сцібайла у четвер, 21 грудня, відбувся у Тернополі.

У спортивному залі ТНПУ  ім. Гнатюка за перемогу змагалися майже півтори сотні борців з Тернополя, Рокитного, Рівного, Здолбунова, Запоріжжя, Хмельницького, Калуша, Збаража, Борщева, Теребовлі та Вишнівця. Вікові категорії – від 9 до 17 років.

Такий турнір у Тернополі відбувся вперше після п’ятирічної перерви. Його відновили сини Богдана Сцібайла – Ігор та Олег. Для цього чоловіки на кілька днів повернулися з фронту, адже захищають Україну в найгарячіших точках з початку повномасштабної війни.

– Часто чую, що спорт – не на часі. Втім, зовсім не погоджуюся з цим твердженням! Потрібно, щоб наші діти та молодь продовжували тренуватися, ставали сильними та прославляли Україну на світовій арені, адже ми – нація переможців! Дуже радий, що вдалося відновити турнір пам’яті мого батька. Після звершення змагань ми з братом одразу повертаємося на фронт, адже кожна хвилина там наближає нас до перемоги! – зазначив син Богдана Сцібайла, тренер з вільної боротьби, захисник Ігор Сцібайло.

Джерело: https://ternopoliany.te.ua/