До команди амбасадорів всеукраїнського спортивного проєкту серед школярів «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» долучилися титуловані українські борчині: чемпіонка світу Юлія Ткач та чемпіонка Європи Оксана Лівач.

«Долучайтесь до нового цікавого  проєкту «Пліч-о-пліч». Це чудова нагода показати захопливу командну роботу, проявити  себе, свої вміння та свої лідерські якості. Це місце, де панує повага, підтримка та любов до спорту. Ви познайомтеся з новими друзями, весело та цікаво проведете час. Тут ви отримаєте море позитивних емоцій та незабутніх вражень. Займайтесь спортом, любіть спорт, будьте здоровими, красивими та успішними», – зазначила амбасадорка «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» Юлія Ткач.

“Дуже хотіла б, щоб таке існувало, коли я навчалась в школі – каже Оксана Лівач про проект – Це надзвичайно круто, адже зазвичай в школах прийнято цінувати й помічати старання у навчанні та на олімпіадах з різних предметів. А ці змагання — можливість проявити себе тим, хто любить спорт, активний відпочинок і командний дух.”

Головна мета проєкту – підвищити кількість школярів, які ведуть активний спосіб життя та займаються спортом на постійній основі. Заявки на участь у першому етапі «Шкільних ліг» можна подати до 1 лютого на сайті https://scl.gov.ua/