17 квітня, Національний олімпійський комітет України у співпраці з радіостанцією «Перець FM» організували інтерактивний захід за участі відомих українських спортсменів, представників шоу-бізнесу та спортивних журналістів. Захід присвячений 100 дням до відкриття Олімпійських ігор-2024.

Серед учасників призери Олімпіади в Токіо борці Ірина Коляденко та Парвіз Насібов. Обидвоє до речі, вже здобули ліцензії на Ігри в Парижі і зараз посиленно готуються до головних змагань!

В режимі реального часу протягом години учасники заходу розповідали слухачам «Перець FM» про свої хвилювання, підготовку та очікування від Олімпіади-2024. Спортсмени поділилися спогадами з виступів на попередніх змаганнях такого рівня та привідкрили завісу щодо своєї підготовки до майбутньої Олімпіади. Співаки розповіли про свої спортивні захоплення та фаворитів на олімпійське літо. Не оминули й тему важливості цих Ігор для України, особливо в контексті війни.

Паралельно із включеннями до радіоефіру усі запрошені стали учасниками олімпійської вікторини, змагань зі стрільби з лазерного пістолету, складання символічної карти України із представленням усіх видів спорту, в яких на Олімпіаді будуть змагатися українські спортсмени, та майстер-класу з гирьового спорту. Титуловані олімпійці залишили свої мотивуючі побажання та підписи на прапорах України, які будуть передані захисникам, які боронять нашу державу.

На завершення всі разом дали зворотній відлік до початку Олімпійських ігор та скуштували святковий торт. І навіть дощ, який рясно окропив тематично прикрашену терасу «Перець FM» в цей день, не став на заваді спортивному святу, а лише вкотре довів, що українці – нація переможців, і наші олімпійці йдуть до мети за будь-яких умов.

Джерело: НОК України