Аіда Керимова здобула золоту медаль чемпіонату Європи U20!

Аіда Керімова триумфально завершила чемпіонат Європи U20, вигравши чотири сутички з рахунком 29:0


Аіда Керімова, талановита українська борчиня, яскраво завершила чемпіонат Європи серед юніорів до 20 років, здобувши перемогу в усіх своїх сутичках і не програвши жодного технічного бала. Її виступ став справжньою сенсацією та прикладом майстерності й відданості спорту.

У 1/8 фіналу Аіда зустрілася з угорською борчинею Бянкою Фатх. Сутичка закінчилася з рахунком 10:0 на користь українки, демонструючи її відмінну технічну підготовку та стратегію.
У чвертьфіналі Керімова протистояла румунській борчині Ніколетті Баян. Знову впевнена перемога з великим відривом підтвердила її лідерство в цьому турнірі.
Півфінальна сутичка з нейтральною атлеткою Віолетою Бірюковою стала однією з найяскравіших моментів чемпіонату. Аіда здобула перемогу на туше, показавши неймовірну силу волі та майстерність у боротьбі.

У фіналі Керімова зійшлася з швейцарською борчинею Свеньою Юнго. Перемога з рахунком 7:0 стала завершальним акордом у її тріумфальному виступі на чемпіонаті. Ця сутичка закріпила її статус однієї з найкращих молодих борчинь Європи.


Аіда Керімова не тільки продемонструвала високий рівень підготовки та витривалість, але й показала, що українська школа боротьби продовжує виховувати талановитих спортсменів, здатних підкорювати світові вершини. Її виступ на чемпіонаті Європи U20 – це яскравий приклад того, як наполегливість та праця можуть привести до видатних досягнень у спорті.

Вітаємо спортсменку та тренерський штаб!