Львівський велотрек СКА прийняв Меморіал Заслуженого тренера України Олега Сазонова. Турнір з вільної боротьби у пам’ять про Олега Павловича, організатором якого виступила Львівська Асоціація спортивної боротьби та Львівська обласна організація ФСТ «Спартак», відбувся уже всьоме.

РЕЗУЛЬТАТИ ЗМАГАНЬ ЗА ПОСИЛАННЯМ

https://arena.uw.in.ua/sport-event/show/1ee07ada-9fa6-648e-a700-d96f9f5314a6?setlang=en

ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЮ дивіться на нашому сайті в розділі ВІДЕО

Нагадаємо, Олег Сазонов відійшов у засвіти у 2014 році, залишивши за собою величезний слід у розвитку спортивної боротьби в Україні. Серед його вихованців – призерка Олімпійських Ігор в Ріо-де-Жанейро Наталя Синишин (Наталя здобула бронзову медаль на Олімпіаді, виступаючи за Азербайджан), чемпіонка Європи та бронзова призерка чемпіонату світу Оксана Лівач, призер чемпіонату світу, неодноразовий призер чемпіонатів Європи Михайло Кушнір, а також чимало інших титулованих спортсменів, а саме: Юлія Благиня-Хавалджи, Тетяна Кіт, Тетяна Лавренчук (Борисенко), Марія Лівач, Мар’яна Квятковська, Лариса Скоблюк, Мар’яна Безрука, Катерина Домбровська, Ігор Первачук, Олександр Колесник, Роман Морович та інші.

На престижний турнір з вільної боротьби до Львова завітали понад 300 спортсменів з 18-ти областей України. Змагалися діти до 10-ти та 12-ти років у різних вагових категоріях. В залі не бракувало і тих особистостей, на які учасники турніру можуть рівнятися та брати з них приклад. До слова, двоє з них, а саме Тетяна Лавренчук (Борисенко) та Тетяна Кіт, якраз і є вихованками Олега Сазонова. Привітати учасників турніру завітали також титуловані Алла Черкасова та Олександра Хоменець.

Самі змагання пройшли у цікавій та напруженій боротьбі. Неодноразово ми побачили дорослі пристрасті у дитячій боротьбі. Для багатьох юних спортсменів цей турнір стане одним з трамплінів на новий змагальний рівень.

Переможці та призери змагань отримали пам’яті та солодкі подарунки від організаторів та партнерів змагань. До слова, генеральним партнером турніру стала ТМ «Лімо».  

Джерело: https://kamp-sport.com/