Спорт це взаємоповага та взаємопідтримка. Це в черговий раз доводить новий спільний проект Всесвітньої академії спорту (WAos Великобританія) та Асоціації спортивної боротьби України.

Протягом року, до вересня 2024-го, WAos спрямує всі кошти від продажу онлайн-курсів по промокоду UKRWRESTLING для молодих спортсменів на підтримку Асоціації спортивної боротьби України для того, щоб наші Національні збірні могли гідно підготуватись до Олімпіади в Парижі. Дізнатись більше про курс можете за посиланням https://istudy.sport/waosathletecertificate Вартість курсу – 40 $, але з промокодом UKRWRESTLING ви отримуєте знижку 10% і допомагаєте вітчизняним спортсменам готуватися до головного старту.

П’ять онлайн-модулів  WAos охоплюють такі теми, як команда підтримка та стосунки у колективі, моральні цінності та чесність у спорті, здоров’я та благополуччя (включаючи психічне здоров’я), соціальні медіа та медіа.

Цей 4,5-годинний онлайн-курс розрахований на спортсменів початківців від 15 до 18 років.

Студенти можуть пройти курс у власному темпі, в зручний час. Програма створена провідними світовими тренерами та спортсменами олімпійцями і буде корисна для тих, хто прагне досягнути успіху у великому спорті.

Ви наші друзі та вболівальники також можете долучитись і підтримати жовто-блакитну борцівську команду. Ми будемо вдячні, якщо ви поширите цю інформацію серед своїх іноземних колег. Тому ми нижче ми подаємо цю інформацію англійською мовою.

We are pleased to announce about exciting opportunity to support ukrainian team, which was created through the direct partnership between the Ukrainian Wrestling Association and the World Academy of Sport (UK). Primary focus of this partnership is a financial support of the team in their preparations for the upcoming Olympic Games 2024.

As part of this collaboration, the WAoS has generously offered to allocate revenues generated from their Athlete Certificate Program sales, that will be purchased using the voucher code UKRWRESTLING, in support of the Ukrainian Wrestling Association. This mutually beneficial agreement will remain in effect until September 2024.

Detailed information about the program can be found at https://istudy.sport/waosathletecertificate . Participants utilizing the voucher UKRWRESTLING will receive a 10% discount from the original course value of $40 USD and directly contribute to Ukrainian team’s preparation by making this purchase.