3 23 по 25 лютого у київському Палаці Спорту пройшов ХХІІ Міжнародний турнір з вільної, греко-римської та жіночої боротьби, присвячений всесвітньо-відомим борцям, а також тренерам. Цього року до столиці помірятися силою та вмінням приїхали учасники з 38-ми країн світу.

До складу найсильніших команд увійшли представники Азербайджану, Ірану, США, Грузії та України.

Відомі олімпійські чемпіони та представник компанії Sport Life привітали чотирьох українських переможців, які гідно вибороли свої нагороди на турнірі в різних стилях та класифікаціях. Ними стали Жан Беленюк, Андрій Квятковський, Олександр Хоцяновський, Софія Боднар та Алла Белинська.

«На основі 57-ми наших вже функціонуючих фітнес-клубів, ми створили тренувально-змагальницьку базу для понад 50 видів спорту. Компанія Sport Life розуміє, що розвиток суспільства неможливий без повноцінного розвитку спорту, тому ми підтримуємо багато спортивних федерацій та асоціацій. Ми пишаємося, тим що досягнення наших спортсменів говорять самі за себе далеко за межами нашої країни» — Олександра Гавловська, прес- секретар мережі фітнес-клубів Sport Life.

Високий рівень організації підкреслив і делегат Міжнародної Федерації зі спортивної боротьби, Звонко Очич: «Боротьба і сама організація була високопрофесійна. Я вітаю Ukraine Wrestling Federation та дякую їхнім спонсорам за добру організацію. Ми спокійні за те, на якому рівні пройде Європейский Чемпіонат зі спортивної боротьби уже зовсім скоро».

Вже в квітні цього року Київ прийматиме Чемпіонат Європи з боротьби серед юнаків. Як запевняють організатори, це буде грандіозна, видовищна та значуща подія у світі спорту — більше 30 країн учасників та міжнародне судійство. Мережа фітнес-клубів Sport Life традиційно виступить партнером змагань.