Давайте подивимось, хто виступатиме на Олімпіаді у категорії 62 кг. На Олімпійських іграх у Токіо Україну представить Ірина Коляденко чемпіонка Європи та срібна призерка чемпіонату світу.


В цій категорії змагатимуться три чемпіонки світу.

Першою за рейтингом у категорії є Айсулулу Тинибекова, з Киргистану- чемпіонка світу, бронзова призерка чемпіонату світу, триразова чемпіонка, дворазова срібна та дворазова бронзова призерка чемпіонатів Азії, чемпіонка та бронзова призерка Азійських ігор, учасниця двох Олімпійських ігор.

Тайбе Юсейн Мустафа (Болгарія) – чемпіонка світу, дворазова бронзова та триразова срібна призерка чемпіонатів світу, дворазова чемпіонка, триразова срібна та бронзова медалістка чемпіонатів Європи, бронзова призерка Європейських ігор.

Юкако Каваї (Японія) – срібна та бронзова призерка чемпіонатів світу, чемпіонка та срібна призерка чемпіонатів Азії, триразова володарка Кубків світу, чемпіонка світу серед юніорів

Маріанна Шаштін — (Угорщина) чемпіонка світу та триразова призерка чемпіонатів світу, шестиразова призерка чемпіонатів Європи, чемпіонка Європейських ігор, учасниця трьох Олімпійських ігор.

Марва Амри (Туніс) бронзова призерка олімпійських ігор,
восьмиразова чемпіонка Африки, бронзова призерка Всеафриканських ігор

Анастасі́я Григо́р’єва — (Латвія) дворазова бронзова призерка чемпіонатів світу, чотириразова чемпіонка та дворазова срібна та бронзова призерка чемпіонатів Європи, чемпіонка та бронзова призерка Європейських ігор

No. 1 Aisuluu TYNYBEKOVA (KGZ)
No. 2 Taybe Mustafa YUSEIN (BUL)
No. 3 Yukako KAWAI (JPN)
No. 4 Kayla Colleen Kiyoko MIRACLE (USA)
Henna Katarina JOHANSSON (SWE)
Marianna SASTIN (HUN)
Kriszta Tunde INCZE (ROU)
Marwa AMRI (TUN)
Aminat Oluwafunmilayo ADENIYI (NGR)
Lais NUNES DE OLIVEIRA (BRA)
Iryna KOLIADENKO (UKR)
Anastasija GRIGORJEVA (LAT)
Jia LONG (CHN)
Sonam SONAM (IND)
Liubov OVCHAROVA (RUS)
Bolortuya KHURELKHUU (MGL)