Український борець Олександр Грушин поділився враженнями від здобуття «срібла» чемпіонату Європи з греко-римської боротьби.

Він розповів про це в коментарі Укрінформу.

«Це мій перший фінал чемпіонату Європи, тому я налаштований був на перемогу. У фінальній сутичці допустив маленьку помилку, яка коштувала мені «золота». Це «срібло» сьогодні дуже важливе для мене та моєї сімʼї, Слава Богу, що є ця медаль», – сказав Грушин.

Українець також зауважив, що найскладнішим суперником на ЧЄ для нього був представник Болгарії.

«Найважча сутичка була з представником Болгарії Едмондом Назаряном. У цій сутичці було дуже багато дій і з його боку, і з мого. Ця сутичка була за вихід в фінал, морально теж треба було себе дуже якісно налаштувати», – додав Грушин

Крім того, він сказав, що планує змінити вагову категорію, щоб поїхати на Олімпіаду.

«У мене не олімпійська вагова категорія, в ній не розігрують олімпійські ліцензії. Зараз головне доїхати додому, адже дружина вже на мене чекає. 3 березня в нас розпочинається збір у Конча-Заспі на олімпійський базі, підготовка до першого ліцензійного турніру. Я планую спуститись в олімпійську категорію. Якщо буде така можливість, тоді боротимусь за олімпійську ліцензію», – сказав Грушин.

Джерело: https://www.ukrinform.ua/