🇺🇦 Сьогодні ми відзначаємо День Тренера.

На тренерських плечах лежить величезна відповідальність – прищепити молодій людині любов до спорту та провести талановитого борця крізь всі спортивні колізії. Тренер завжди поруч, хоча зрідка потрапляє в об’єктив медіа, без тренераа не було би перемог, але тренерам не дають медалей. Тому в цю професію йдуть дійсно ті хто відданий спорту, ті хто готовий жертвувати особистими інтересами заради своїх підопічних.

Українська борцівська спільнота пишається своїми тренерами, адже вони не лише розвивають вітчизняну спортивну боротьбу, але й вкладають свій внесок в світову боротьбу. Наші спортмені знані на цілий світ, а імена тренерів відомі лише фахівцям. Проте по цілому світу шанують наших тренерів.

Під час війни на плечі українських спортивних наставників додалося ще безліч тягарів. Чимало тренерів допомагали вивозити дітей у безпені місця, але всі продовжили працювати та пропагувати здоровий спосіб життя.

Асоціація спортивної боротьби україни вітає всіх наших тренерів: очільників Національних збірних, особистих тренерів титулованих спортсменів, дитячих тренерів, котрі ггартують нове покоління яке з ггідністю продовжить традиції української боротьби.