В Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді з 9 по 11 лютого 2024 року відбувся ІІ Всеукраїнський турнір “Кубок ХОЦФВУМ”.

Вищезазначений турнір відбувається вдруге, однак стартовим майданчиком для проведення даного турніру були: традиційні турніри пам’яті Петра Семенюка та Олега Оніщука. 

Найуспішніші спортсмени Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, такі як: 

призерка Олімпійських Ігор в Афінах – Ірині Мерлені, 

триразова чемпіонка Європи – Тетяна Комарницька, 

чемпіон Європи та призер світу – Павло Олійник, 

учасниця Олімпійських ігор 2004 року в Афінах – Людмила Головченко (яка працює в ХОЦФВУМ керівником секції з боротьби вільної),

 майстер спорту України міжнародного класу – Андрій Власов та багато інших відомих спортсменів та тренерів, всі вони приймали участь та перемагали у вищезазначених змаганнях, що в свою чергу, привело їх до високих спортивних результатів у майбутньому.

Змагання пройшли на досить високому рівні. У змаганнях брали участь понад 500 учасників різних вікових груп з різних куточків України.

Зауважуємо, що багато випускників нашого Центру боронять нашу країну від загарбників. Дякуємо ЗСУ та всім захисникам за можливість жити, працювати для підвищення престижу України на міжнародних аренах.

Підсумки змагань до Вашої уваги.