В рамках підготовки до чергової Конференції АСБУ, яка відбудеться 09.05.2023 року у конференц-залі “Панська гора” за адресою: с.Сокільники, вул. Зубрівська 2, кільцева дорога м. Львова (http://panska-gora.com.ua/kontakty),
Виконавчий комітет Асоціації повідомляє, що Секретаріатом були отримані наступні списки делегатів, від зборів повних членів Асоціації, які відповідають критеріям Статуту та рішенням Виконавчого комітету:

Додатково, надається для ознайомлення проект Статуту у новій редакції, список запрошених для участі в Конференції та висунуті кандидатури на виборні посади в Асоціації від зборів повних членів Асоціації.


З урахуванням пропозицій повних членів пропонується для затвердження наступний порядок денний чергової Конференції Асоціації спортивної боротьби України:

1) Про затвердження порядку денного чергової Конференції Асоціації.
2) Про заслуховування звітів керівних органів Асоціації.
3) Про заслуховування звіту Ревізійної комісії Асоціації.
4) Про обрання Президента Асоціації.
5) Про викладення Статуту Асоціації у новій редакції
6) Про обрання Першого віце-президента та віце-президентів Асоціації.
7) Про обрання членів Виконавчого комітету Асоціації.
8) Про обрання Ревізійної комісії Асоціації та інших членів виборних органів Асоціації відповідно до нової редакції Статуту.
9) Про проведення державної реєстрації змін до відомостей про Асоціацію, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
10) Різне.